Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

FAQ

Cum te poți înregistra pe platforma Aforti Exchange?

Este foarte simplu să te înregistrezi pe platformă. Trebuie să urmezi 3 pași simpli:

  1. Completează formularul de pe platforma https://afortiexchange.ro/register
  2. Activează-ți contul efectuând click pe link-ul de activare primit la adresa de e-mail furnizată
  3. Confirmă numărul de telefon cu ajutorul codului de activare primit prin sms
  4. Adaugă conturile bancare (RON și valută)

Înregistrează-te și începi să economisești încă din prima zi pe platforma de schimb valutar Aforti Exchange!.

Pentru a putea folosi serviciile platformei de schimb valutar Aforti Exchange trebuie să semnez un contract?

Prin acceptarea de către Utilizator a Regulamentului de furnizare a serviciului de schimb valutar pentru antreprenori prin intermediul platformei de schimb valutar  Aforti Exchange Romania S.A., a Politicii de confidențialitate și a Politicii privind cooki-urile se încheie un contract la distanță între Utilizator și Aforti Exchange Romania S.A., însă semnarea olografă a documentelor nu este necesară.

Cum poți efectua schimbul valutar pe platforma Aforti Exchange?

Schimbul valutar pe platforma Aforti Exchange este simplu și rapid.

  1. Înregistrează-te gratuit pe platformă – dacă folosești serviciul pentru prima dată sau loghează-te de fiecare dată cînd dorești să îl utilizezi
  2. Indică moneda dorită
  3. Rezervă cursul de schimb valutar garantat pentru firma ta
  4. Transferă banii pe are dorești să îi schimbi
  5. Transferul retur îl poți primi chiar în decurs de 10 minute primi (dacă ai cont la Banca Transilvania sau ING).  Pentru  celelalte bănci timpul de procesate poate ajunge până la o zi lucrătoare.
Cât durează schimbul valutar la Aforti Exchange?

La Aforti Exchange timpul de realizare al tranzacției se poate ridica și la 10 minute dacă dețineți un cont la Banca Transilvania sau ING. Pentru conturi în restul băncilor timpul de realizare se poate prelungi până la o zi lucrătoare. Prentu întrebări cu privire la timpul de realizare al tranzacției dumneavoastră vă rugăm să ne contactați la numărul: +40 31 229 59 39.

Care este timpul pe care îl am la dispoziție pentru transfer după acceptarea tranzacției?

Timpul realizării transferului se ridică la 15 minute cu condiția ca clientul să dispună de suma în cauză în momentul inițierii tranzacției.

Există o sumă minimă pentru schimbul valutar pe platforma Aforti Exchange ?

Da. Suma minimă care poate fi schimbată prin intermediul platformei Aforti Exchange este de: 2.000 de unități monetare pentru EUR, CHF, GBP, USD, BGN, PLN, cu excepția tranzacțiilor de probă, 1.000 de unități monetare pentru SEK, CZK, NOK, RUB și 100.000 de unități monetare pentru JPY, HUF.

Ce monede pot schimba pe platforma on-line de schimb valutar Aforti Exchange?

Pe platforma on-line de schimb valutar poți schimba următoarele monede: EUR, USD, CHF, GBP, HUF, NOK, SEK, CZK, RUB, JPY, RON, BGN

Tranzacțiile on-line efectuate pe platforma Aforti Exchange prezintă siguranță?

Da. Garantăm clienților noștri siguranță deplină. Toate tranzacțiile serviciului sunt criptate printr-o cheie de criptare a datelor transmise de 256 biți (TRUSTED SSL).

Aforti Exchange emite clienților săi factură pentru schimbul valutar?

Aforti Exchange emite clienților săi factură pentru schimbul valutar.

Pentru transferurile interbancare sunt percepute comisioane?

Nu. Aforti Exchange nu percepe comisioane pentru transferurile interbancare.

Ce plătesc pentru utilizarea platformei de schimb valutar Aforti Exchange ?

Plătești numai pentru transferul din banca ta către Aforti Exchange. Înregistrarea și folosirea platformei sunt în totalitate gratuite.

Utilizând platforma Aforti Exchange pot economisi mult?

Da. Înregistrarea și funcționarea contului pe platforma de schimb valutar Aforti Exchange sunt în totalitate gratuite. Nu percepem comisioane pentru tranzacțiile efectuate. Mai mult decât atât clientul are posibilitatea de a stabili un spread personalizat. Spread-ul reprezintă diferența dintre cursul de cumpărare și cel de vânzare al unei monede. La casele de schimb valutare tradiționale sau la bănci spread-ul se ridică la câteva zeci de bani. Pentru a afla cât de mult poți economisi cu Aforti Exchange, te rugăm să contatctezi departamentul dealing room la numărul de telefon +40 31 229 59 39.

Ce este spread-ul valutar?

Spread-ul valutar reprezintă diferența dintre cursul de cumpărare și cel de vânzare al unei monede. La AFORTI™ Exchange această valoare este apropiată de mijlocul pieței la care tranzacționează între ele cele mai mari instituții financiare. Mulțumită acestui lucru Aforti Exchange poate garanta clienților săi cele mai atractive cursuri.

Ce este mijlocul pieței?

Mijlocul pieței reprezintă valoarea cursului valutar fără spread  impusă de bănci la schimbul valutar cu clienții. Foarte important este faptul că așa-numitul mijloc al pieței nu este întotdeauna media aritmetică  a cursurilor de cumpărare și de vânzare. Fiecare bancă poate aplica rate de schimb valutar inegale pentru o anume monedă, ceea ce poate muta mijlocul pieței cu câteva puncte în sensul de cumpărare sau în sensul de vânzare. La Aforti Exchange aceste valori sunt apropiate de mijlocul pieței, ceea e garantează clienților săi cele mai avantajoase cursuri de schimb valutar.

Pot să beneficiez de consultanță cu privire la cel mai bun moment de schimb valutar?

Da. Fiecare client care dorește să își planifice tranzacțiile valutare poate contacta departamentul dealing room (+40 31 229 59 39) pentru a afla situația actuală de pe piața valutară care îl interesează și pentru a obține sfaturi profesioniste în acest sens.

Cui îi este adresată oferta Aforti Exchange?

Oferta Aforti Exchange de schimb valutar on-line se adresează numai persoanelor juridice (e.g. persoană fizică ce desfășoară o activitate economică, societate cu răspundere limitată, societate pe acțiuni, entitate fără capacitate juridică ce desfășoară o activitate economică etc.) care își doresc un partener serios și sigur în domeniul schimbului valutar.

Pot folosi platforma de schimb valutar Aforti Exchange dacă firma mea este înregistrată în străinătate?

În prezent pot utiliza platforma de schimb valutar Aforti Exchange numai persoanele juridice (e.g. persoană fizică ce desfășoară o activitate economică, societate cu răspundere limitată, societate pe acțiuni, entitate fără capacitate juridică ce desfășoară o activitate economică etc.) înregistrate în România.

Cum trebuie să procedez în cazul în care întâmpin dificultăți în momentul logării pe platforma Aforti Exchange?

Contactează call center-ul la numărul de telefon +40 31 229 59 39.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.