Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Program de loializare

AFORTI Exchange vă răsplătește fidelitatea!
Pentru că sunteți alături de noi, vă mulțumim și propunem un program special de loializare. Pentru fiecare client nou pe care ni-l recomandați, vă vom oferi un bonus de fidelizare.

Detaliile le găsiți mai jos:

Pentru fiecare recomandare în beneficiul Aforti Exchange, respectiv punerea Aforti Exchange în legatură cu potentiali clienti - persoane juridice, în vederea încheierii între aceștia din urmă și Aforti Exchange a unor contracte de schimb valutar online, veți fi remunerați.

CRITERII DE ELIGIBILITATE PENTRU PROGRAMUL DE LOIALIZARE:

  • statut de persoană juridică (e.g. S.A., S.R.L.), persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (Î.I.), întreprindere familială (Î.F.)
  • deținător al unui portofoliu de clienți persoane juridice sau disponobilitatea de a genera un portofoliu de clienți către Aforti Exchange

BENEFICII:

  • relație comercială flexibilă
  • implicare minimă, respectiv înregistrarea și activarea clientului pe platforma online
  • suport și asistență permanente din partea Aforti Exchange

REMUNERAȚIE - sistem „win-win” de remunerare care se bazează pe un bonus de activare a contului clientului pe platforma online și procent permanent din marjă.

Dacă sunteți interesați în a fi parte din programul nostru de loializare sau doriți să primiți detalii suplimentare, vă invităm să ne contactați la adresa de email: office@afortiexchange.ro.

Va mulțumim!
Echipa AFORTI

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.