Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Primul trimestru, record al anului 2018 al grupului Aforti

12 aprilie 2018

Filialele Aforti Holding S.A., companie-mamă listată pe piața NewConnect pentru Grupul de capital care furnizează servicii financiare pentru sectorul IMM-urilor, au prezentat rezultate operaționale și de vânzări estimate pentru luna martie 2018.

În această perioadă, Aforti Finance S.A. a acordat 56 împrumuturi (creștere cu 69,70% a / a), cu o valoare totală de 5,01 milioane PLN, ceea ce, față de aceeași lună a anului 2017, reprezintă o creștere de 209,52%.

Valoarea de tranzacționare pe platforma de schimb Aforti Exchange SA sa ridicat la 22,41 milioane EUR și a fost mai mare cu 314,66%. decât anul trecut. În cazul Aforti Exchange România, această cifră de afaceri a fost de 3,92 milioane de euro.

În luna martie a acestui an Valoarea nominală a ordinelor de colectare a datoriei Aforti Colecții SA a ajuns la 5,12 milioane PLN și a fost mai mare decât în martie 2017 cu 14,04%. Numărul de ordine de recuperare a companiei a fost de 70, ceea ce este mai mic cu 98,74%. decât anul trecut.

Aforti Factor S.A., care activează în segmentul de factoring, se descurcă și mai bine. În ultima lună, acesta a finanțat creanțe în valoare de 1,39 milioane PLN.

În primul trimestru al acestui an Aforti Finance SA a acordat 163 împrumuturi antreprenorilor (cu 75,27% mai mult), cu o valoare totală de 14,99 milioane PLN, ceea ce înseamnă o creștere anuală cu 232,69%. În același timp, 890 de întreprinzători au solicitat împrumutul (+ 93,48%), depunând cereri pentru suma totală de 92,58 milioane PLN (creștere cu 308,38%). "Traversăm bariere succesive dinamice care se dezvoltă dinamic. Construcția propriei noastre rețele de vânzări a început să aducă primele rezultate așteptate. Situația pieței ne ajută și pe noi. Mulți antreprenori caută o finanțare rapidă, deoarece timpul este adesea important în afaceri. Formalitățile noastre, perioada de verificare a contractantului sunt cât mai scurte posibil, datorită cărora putem emite rapid o decizie privind acordarea finanțării "- spune Klaudiusz Sytek, președintele Consiliului de Administrație al Aforti Holding SA.

Martie a adus pentru Aforti Collections S.A., o companie care activează în domeniul colectării debitelor și al gestionării creanțelor,o îmbunătățire a valorilor portofoliului de comenzi cu 14,04%. până la 5,12 milioane PLN. Cu toate acestea, în abordarea implementata, la sfârșitul primului trimestru al anului, această valoare a fost de 7,72 milioane PLN și a rămas mai mică cu 31,27%. decât în anul precedent. Numărul comenzilor a fost de 70 în martie (-98,74%) și 937 de la începutul anului până la sfârșitul lunii martie (-92,66%). "Pas cu pas, construim valoarea reală a portofoliului nostru de comenzi. Primul rezultat este o creștere a valorii nominale a comenzilor cu peste 630 de mii PLN. zloti ", spune Claudius Sytek

Compania Aforti Factor SA, care a finanțat creanțele în valoare de 1,39 milioane PLN în martie, a încheiat cu succes luna. "Am încheiat primul trimestru cu succes prin finanțarea facturilor pentru o sumă totală de aproape 3 milioane PLN. Prin achiziționarea de noi clienți, avem posibilitatea de a beneficia de efectul de sinergie, prezentând oferta noastră clienților altor companii din Grupul Aforti. În același timp, observăm că întreprinzătorii polonezi au nevoie de educație în ceea ce privește factoringul și beneficiile pe care le poate aduce. În viitorul apropiat, vom pregăti un fel de compendiu mic, gratuit ce va conține informații de bază "- comentează Președintele Consiliului de Administrație al Aforti Holding SA.

Înregistrările de tranzacționare sunt bătute de platforma de schimb valutar operată de Aforti Exchange S.A. În primul trimestru, antreprenorii polonezi au tranzacționat pentru o valoare de aproape 46,05 milioane de euro, o creștere de 194,45%. fata de anul 2017. În același timp, în Aforti Exchange România S.A. în aceeași perioadă, a înregistrat o cifră de afaceri de 7,20 milioane EUR. "În prezent, pentru un client atât de individual ca B2B, profesionalismul, viteza și confortul conteaza. Aceste caracteristici pot fi garantate în funcționarea platformei noastre online. Clienții noștri folosesc inițial acest instrument cu prudență, totuși, după mai multe tranzacții, recunosc că devine un instrument indispensabil în conducerea unei afaceri "- rezumă Klaudiusz Sytek, președintele Consiliului de Administrație al Aforti Holding SA.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.