Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Aforti Holding publică datele pe luna octombrie - împrumuturi acordate în sumă totală de 28 mln. zloți și 69 mln. euro rulaj pe platforma de schimb valutar de la începutul anului

03 noiembrie 2017

Grupul Aforti Holding, firmă ce furnizează servicii financiare pentru sectorul firmelor mici și mijlocii, și-a prezentat rezultatele operațional-de vânzări pentru luna octombrie 2017. Valoarea împrumuturilor acordate de Aforti Finance se ridică la 4,3 mln. zloți, iar valoarea cererilor înregistrate este de 21,1 mln. zloți. În luna octombrie tranzacțiile pe platforma de schimb valutar Aforti Exchange s-au ridicat la 12,6 mln. euro. Valoarea nominală a ordinelor de recuperare înregistrate de Aforti Collections s-a ridicat la 0,3 mln. zloți.

Aforti Finance, ce oferă micro-credite pentru sectorul firmelor mici și mijlocii, a acordat împrumuturi în luna octombrie în valoare de 4,3 mln. zloți în comparație cu 194 400 zloți în aceeași perioadă a anului trecut. Luna trecută compania a înregistrat 240 cereri de împrumut în cuantum de 21,1 mln. zloți – în luna octombrie a anului trecut a înregistrat 39 cereri în valoare de 1,3 mln. zloți.

Dezvoltarea consecventă în acest sector de business se materializează printr-o creștere a numărului și valorii cererilor de împrumut. De la începutul anului valoarea împrumuturilor acordate s-a ridicat la 28 mln. zloți, iar valoarea cererilor depuse a atins cifra de 143,9 mln. zloți.

Aforti Finance își realizează în mod consecvent politica de vânzări și lucrează la dezvoltarea propriei rețele de filiale pe întreg teritoriul Poloniei. În ultimele săptămâni ne-am concentrat pe vânzări și pe dezvoltarea portofoliului de produse pentru firme – observăm un interes ridicat pentru acest tip de produse financiare – declară Klaudiusz Sytek, Președintele Aforti Holding S.A.

Compania Aforti Exchange , firmă ce furnizează servicii de schimb valutar prin intermediul platformei de internet, a înregistrat un rulaj în valoare de 12,6 mln. euro, având un trend ascendent în comparație cu 2,9 mln. euro în aceeași lună a anului precedent. În primele 10 luni din anul 2017 rulajul total s-a ridicat la peste 68,5 mln. euro.

Octombrie a reprezentat pentru Aforti Exchange o perioadă intensă în activitatea desfășurată pe piața românească – s-au organizat traininguri pentru echipa de pe piața locală, începând cu luna noiembrie își desfășoară activitatea 5 Regional Sales Manageri și un Director Manager. Activitatea organizațională intensă nu ne-a împiedicat să obținem un alt record în ceea ce privește rulajul pe platforma noastră de schimb valutar - afirmă Klaudiusz Sytek.

Aforti Collections , ce furnizează servicii de recuperări, a înregistrat o valoare nominală de 0,3 mln. a cererilor înregistrate, în comparație cu 1 mln. zloți în aceeași perioadă a anului trecut. Numărul cererilor de recuperări acceptate s-a ridicat la 573. De la începutul anului valoarea cererilor înregistrate s-a ridicat la 21,1 mln. zloți.

Aforti Collections s-a concentrat pe realizarea în mod sistematic planului de rambursare din portofoliul datoriei achiziționate pentru a maximiza recuperarea. Ne alegem selectiv să cooperăm cu clienți noi - ne interesează cea mai înaltă calitate a portofoliilor. În luna octombrie am participat la mai multe licitații, în timp ce din punctul nostru de vedere prețul optim oferit s-a dovedit a fi mai mic și nu ne-a permis să câștigăm. - Klaudiusz Sytek.

Grupul financiar Aforti Holding a raportat în trimestrul al doilea peste 41,9 mln. venit consolidat. Este un rezultat de trei ori mai mare în comparație cu perioada similară a anului trecut. Profitul consolidat net al Grupului s-a ridicat la 424,1 mii zloți și a fost mai mare cu 52,6 decât profitul din luna similară a anului trecut. În trimestrul trecut, grupul și-a câștigat rentabilitatea la nivel operațional.

Despre Grupul de Capital AFORTI:

Aforti Holding S.A. este un grup financiar dedicat întreprinderilor mici și mijlocii și microîntreprinderilor. Oferă cele mai înalte standarde de calitate de servicii complexe pentru clienți în domeniile finanțelor personale și finanțelor corporative. Aceste servicii sunt oferite de un personal managerial cu o înaltă pregătire, standarde profesionale foarte ridicate și cunoștințe de specialitate. . Serviciile oferite de Grup se adresează atât clienților individuali și investitori cu experiență, precum și companiilor mijlocii care caută forme optime de finanțare a activității sale și a planurilor de dezvoltare.

Aforti Holding S.A este un holding ce cuprinde două entități cheie ce oferă servicii financiare complementare pentru clienți cu un spectru larg al portofoliului, cât și compania Aforti Ac Sp. z o.o. ce desfășoară activități de contabilitate și plăți pentru alte entități din grup. Totodată, Aforti Holding furnizează servicii de marketing, juridice și IT pentru companiile amintite. În 2011 compania a fost listată pe platforma alternativă de tranzacționare New Connect.

Aforti Finance S.A. este o companie cu o dezvolatre rapidă care oferă micro-împrumuturi antreprenorilor. Aforti Finance este alcătuită din profesioniști cu multă experiență în relația cu clienții individuali și cu antreprenorii. Au competențe ridicate în domeniul vânzării produselor financiare.

Aforti Exchange Sp. z o.o. este companie care oferă servicii de schimb valutar prin intermediul platformei de internet. Operatorul oferă servicii de schimb valutar pentru nouă monede de schimb. Aforti Exchange folosește trendul crescător din economie – antreprenori care se ocupă cu importul și exportul bunurilor și serviciilor și care caută să economisească prin intermediul tranzacțiilor valutare. Schimburile valutare pe internet, platformele de schimb valutar sunt o alternativă pentru platformele bancare - influențând raționalizarea costurilor tranzacțiilor valutare.

Aforti Collections S.A. este specializată în în gestionarea creanțelor folosind o gamă largă de instrumente de colectare a datoriilor. Se axează pe gestionarea creanțelor și colectarea datoriilor, precum și pe achiziționarea și administrarea portofoliilor de creanțe.Oferta Aforti Collections include servicii de monitorizare a plăților, colectare amiabilă și legală a datoriilor și, de asemenea, achiziționarea portofoliilor de creanțe. Oferta este adresată companiilor din sectorul IMM, furnizorilor de servicii B2B, băncilor și instituțiilor de împrumut, companiilor de asigurări, precum și operatorilor de telecomunicații și furnizorilor de servicii Internet.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.