Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Aforti Holding continuă să crească în noiembrie. 33 milioane de PLN împrumuturi acordate și 77 milioane EUR de tranzacționare pe platforma de schimb valutar de la începutul anului.

07 decembrie 2017

Grupul Aforti Holding, care furnizează servicii financiare pentru sectorul IMM, a prezentat rezultate operaționale și de vânzări pentru luna noiembrie 2017. Valoarea împrumuturilor acordate de Aforti Finance a fost de aproximativ 5 milioane PLN, iar valoarea cererilor depuse este de 20,1 milioane PLN. În noiembrie, cifra de afaceri pe platforma de schimb valutar Aforti a fost de 8,5 milioane de euro. Valoarea nominală a ordinelor de încasare înregistrate de Aforti Collection a fost de 2,2 milioane PLN.

Aforti Finance, care oferă în luna noiembrie micro-credite pentru sectorul IMM-urilor, a acordat împrumuturi în valoare de 4,9 milioane PLN, comparativ cu 245,4 mii PLN în aceeași perioadă a anului trecut. Luna trecută, compania a acceptat 241 de cereri de credite pentru o sumă totală de 20,1 milioane PLN - în luna noiembrie a anului trecut, compania a primit 37 de cereri în valoare de 1,8 milioane PLN.

 Dezvoltarea consecventă în acest domeniu de afaceri are ca rezultat o creștere dinamică a numărului și valorii aplicațiilor de credit complexe. De la începutul anului, valoarea împrumuturilor acordate a fost de aproximativ 33 milioane PLN, iar valoarea cererilor depuse a atins nivelul de 164,2 milioane PLN.

Aforti Finance și-a continuat dezvoltarea dinamică în noiembrie. Aplicăm consecvent politica noastră de vânzări, în care ne concentrăm în primul rând pe clienții de afaceri. Gama de produse pentru afaceri este în mod constant extinsă, datorită căreia grupul clienților noștri potențiali crește. Rezultatele noastre de vânzări reprezintă cea mai bună reflectare a eficacității politicii noastre de vânzări - spune Klaudiusz Sytek, președintele Aforti Holding S.A.

Aforti Exchange, care oferă clienților servicii de schimb valutar printr-o platformă online, în luna noiembrie a realizat o cifră de afaceri de 8,5 milioane de euro, o creștere semnificativă față de cifra de afaceri de 3,1 milioane de euro în aceeași lună a anului trecut. În cele 11 luni ale anului 2017, cifra de afaceri totală a fost de peste 77,0 milioane EUR.

În luna noiembrie, am continuat dezvoltarea intensivă pe piața românească. De asemenea, am implementat consecvent activități de vânzări în Polonia, datorită cărora am reușit să obținem o creștere de peste 175% a valorii tranzacțiilor pe platforma noastră în comparație cu noiembrie 2016 - spune Klaudiusz Sytek.

 Aforti Collections, care oferă servicii de colectare a datoriilor, au înregistrat 2,2 milioane PLN în valoarea nominală a comenzilor, comparativ cu 7,3 milioane PLN în aceeași perioadă a anului trecut. Numărul de ordine de colectare acceptate a fost de 351. De la începutul anului, valoarea comenzilor a ajuns la 23,2 milioane PLN.

Noiembrie a fost foarte intens pentru Aforti Collections. Am cumpărat un alt portofoliu de creanțe corporative și am început să participăm la licitații pentru achiziționarea de produse ulterioare. Desigur, selectăm cu regularitate oferte în care participăm, pentru că ne pasă de portofolii cu cea mai înaltă calitate posibilă. Scopul nostru este de a obține rata maximă posibilă de recuperare. De asemenea, implementăm în mod consecvent un plan de rambursare din portofoliul datoriei achiziționate. Având în vedere că amploarea activității Aforti Collections este în continuă creștere, am decis să începem extinderea centrului de operare din Wrocław - Klaudiusz Sytek.

Grupul financiar Aforti Holding și-a publicat rezultatele pentru al treilea trimestru al anului 2017 în noiembrie. Grupul a raportat venituri consolidate de peste 46,5 milioane PLN. Acesta este un rezultat de aproape trei ori mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net consolidat al Grupului a fost de 323,2 mii PLN. și a fost cu 68% mai mare decât în lunile corespunzătoare a anului 2016.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.