Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Aforti Holding a înregistrat aproape o triplare a veniturilor în trimestrul al III-lea din 2017

14 noiembrie 2017

În trimestrul al III-lea din 2017 Aforti Holding a înregistrat venituri de 46,5 mln. zloți – aproximativ de 3 ori mai mult decât decât în aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net al grupuui s-a ridicat la 323 200 zloți și a fost cu 68% mai mare decât în aceeași perioadă a anului 2016. În trimestrul trecut Grupul și-a atins din nou rentabilitatea la nivel na nivel operațional.

În trimestrul al III-lea din 2017 Grupul Aforti Holding a înregistrat venituri consolidate din vânzări de de 46,5 mln. zloți. Reprezintă o creșterede aproape 3 ori în comparație cu aceeași perioadă a anului 2016. Profitul net al grupuui s-a ridicat la 323 200 zloți și a fost cu 68% mai mare decât în perioada aferentă a anului trecut. În trimestrul trecut Grupul s-a concentrat pe intensificarea activității de vânzare ce a avut ca efect venituri record Totodată, Consiliul de administrație s-a străduit să optimizeze costurile fixe și să îmbunătățească rentabilitatea produselor și serviciilor oferite . Al treilea trimestru al anului 2017 a fost al doilea trimestru consecutiv în care grupul a obținut profitabilitate operațională.

La sfârșitul lunii septembrie activele Grupului s-au ridicat la 74,2 milioane PLN, comparativ cu 30,7 milioane PLN la sfârșițul aceleiași luni din 2016.

Al treilea trimestru cunoaște dezvoltarea dinamică a Grupului și următoarea perioadă în care înregistrăm venituri record. Menținerea acestui trend pozitiv în ultimele trimestre este o confirmare a strategiei noastre de afaceri. Suntem pe drumul ce bun în ceea ce privește obținerea profitabilității operaționale pe termen lung - în trimestrul al treilea am înregistrat din nou profit operațional ", a declarat Klaudiusz Sytek, președintele Aforti Holding S.A.

Creștere dinamică vizibilă a companiei care oferă împrumuturi pentru sectorul IMM - Aforti Finance. În perioada anterior menționată compania a oferit împrumuturi în valoare de 9,8 mln. zloți în comparație cu 825 000 zloți în trimestrul al III-lea din 2016. În perioada august-septembrie 2017 au fost depuse 640 de cereri de împrumut în valoare totală de 58.7 mln. PLN. În perioada amintită, Consiliul de administrație a continuat dezvoltarea rețelei tradiționale de vânzări-la sfârșitul trimestrului funcționau deja 7 filiale de vânzări. Compania își extinde, de asemenea, gama de produse dedicate companiilor mici. În ultimele luni, eforturile de marketing au fost lansate și pe Internet cu scopul de a atrage mai mulți debitori potențiali.

Compania Aforti Exchange , firmă ce furnizează servicii de schimb valutar prin intermediul platformei de internet, a înregistrat un rulaj în valoare de 22,9 mln. euro, în comparație cu 2,9 mln. euro în aceeași lună a anului precedent. În trimestrul al III-lea al acestui an au fost introduse noi funcții pe platforma de schimb valutar, iar politica de vânzări s-a concentrat pe societățile mici și mijlocii drept principali utilizatori ai serviciului pe internet www.afortiexchange.pl. În ultimele luni a început procesul de construire a rețelei de vânzări a societății Aforti Exchange Romania S.A.

În trimestrul al III-lea al acestui an, societatea Aforti Collections al cărui domeniu de activitate este colectarea datoriilor și care oferă servicii din domeniul finanțelor corporative, a achiziționat portofolii de peste 6,3 mln. zloți la 2300 ordine de colectare.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.