Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Aforti Exchange – Peste 5,5 milioane euro rulaj în primele 6 luni de activitate în România

10 mai 2018

Aforti Exchange este prima platformă poloneză fintech de schimb valutar care a intrat pe piața din România. În primele 6 luni de activitate raportează peste 5,5 milioane euro rulaj total al schimburilor valutare și peste 400 de clienți retail și corporate. În luna aprilie pe platforma de schimb valutar www.afortiexchange.ro s-au schimbat aprox. 1,5 milioane euro.

 

Mai multe informații în legătură cu acest subiect găsiți în articole apărute în Ziarul Financiar și Forbes. Vă invităm să citiți!

 

https://www.forbes.ro/fintech-ul-polonez-aforti-exchange-exectuat-tranzactii-valoare-de-55-milioane-de-euro-primele-sase-luni-pe-piata-romanesca-116240

http://www.zf.ro/business-hi-tech/o-alta-companie-fintech-din-strainatate-ataca-piata-locala-platforma-online-de-schimb-valutar-aforti-exchange-a-intermediat-tranzactii-in-valoare-de-5-5-mil-euro-in-6-luni-17180402

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.