Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Consiliul de administrație

Aleksandra Wodzisławska
Președinte al Consiliului de Administrație
Aleksandra Wodzisławska
Absolventă a specializării Finanțe-Bănci și a specializării Studii Europene a Universității din Łódź. Are peste 15 ani experiență în sectorul bancar și al serviciilor financiare. Și-a început cariera la Banca Industrială din Łódź pornind de la lucrul cu clientul în sucursala băncii, ulterior ocupând funția de Manager Echipă în Departamentul Operațiuni Externe. În perioada 2005-2014 în Getin Bank a ocupat poziția Director Centru Acceptare și Administrare Credite, Director Centru Operațiuni cu Carduri și Director Departament Cărți de Credit. Ulterior în Getin Noble Bank S.A. a ocupat funcțiile Director al Departamentului de Implementare și Director al Proiectelor Business. În anul 2016 este numită CEO/Membru al Consiliului de Administrație în compania fintech ATM NEXT S.A. Începând cu luna mai 2017 ocupă funcția de Președinte al Consiliului de administrație Aforti Exchange Sp. z o.o. În plus, începând cu septembrie 2017 ocupă poziția Președinte al Consiliului de Administrație al Aforti Exchange Romania S.A., iar din noiembrie 2017 Președinte al Consiliului de Administrație al Aforti Exchange Bulgaria.
Klaudiusz Sytek
Vicepreședinte al Consiliului de Administrație
Klaudiusz Sytek
Absolvent al Facultății Economice din cadrul Universității Economice din Poznań și a studiilor post-universitare ale Facultății de Drept și Administrație la Universitatea din Wrocław. Totodată deține titlul MBA National Louis University. Economist afiliat încă de la începutul carierei pieței financiar-bancare. A acumulat experiență ca Inspector Credite în banca Pierwszy Bank Komercyjny S.A., Director Factor In Bank, Director General al Sectorului de Clienți Corporatiști în Getin Bank S.A., Director al Departamentului de Specialitate din Noble Bank, fost membru al Consiliului de Administrație al Introfactor S.A., Director Manager Raiffeisen Bank Polska S.A. și Membru al Consiliului de Administrație al Raiffeisen Financial Services Polska Sp. z o.o. Fondator și Președinte al al Aforti Holding S.A., Compania stindard a grupului de capital ce concentrează companii din domeniul serviciilor financiare dedicate companiilor mici și mijlocii.
Marcin Chmielewski
Vicepreședinte al Consiliului de Administrație
Marcin Chmielewski
Marcin Chmielewski este absolvent al Școlii Superioare de Management Oxford Brookes și a studiilor MBA ale Școlii Superioare de Comerț și Finanțe Frederic Skarbek. A absolvit cursuri post universitare de contabilitate la Academia Poloneză de Științe. Are o experiență de 15 ani în domeniul finanțelor acumulată atât pe piața poloneză, cât și pe piețele internaționale. A fost membru al consiliului de administrație în filiala poloneză a Tullet Prebon, una din cele mai mari case de brokeraj din lume specializate în clienți instituționali. De asemenea, a acumulat experiență lucrând la Erste Group în Viena unde a fost responsabil cu vânzarea serviciilor clienților din Polonia și din alte țări din regiune.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.