Platforma este disponibilă în următoarele țări: Poland Romania
Aforti Exchange

Aforti Exchange Caută Parteneri Comerciali

03 iulie 2019
Datorită extinderii la nivel național, Aforti Exchange Romania S.A. ("Aforti Exchange") caută parteneri comerciali care să contribuie la dezvoltarea portofoliului de clienți al companiei.

În acest sens, partenerii comerciali vor furniza, în beneficiul Aforti Exchange, servicii de intermediere, respectiv punerea Aforti Exchange în legatură cu potentiali clienti - persoane juridice, în vederea încheierii între aceștia din urmă și Aforti Exchange a unor contracte.

 1. CRITERII DE ELIGIBILITATE
  • statut de persoană juridică (e.g. S.A., S.R.L.), persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (Î.I.), întreprindere familială (Î.F.)
  • deținător al unui portofoliu de clienți persoane juridice sau disponobilitatea de a genera un portofoliu de clienți către Aforti Exchange
  • deținere mijloace proprii de desfășurare a activității
 2. BENEFICII
  • relație comercială flexibilă care nu implică obiective impuse de Aforti Exchange și obligații în ceea ce privește desfășurarea activității, ("easy money")
  • implicare minimă, respectiv înregistrarea și activarea clientului pe platforma online
  • suport și asistență permanente din partea Aforti Exchange
 3. REMUNERAȚIE - sistem "win-win" de remunerare care se bazează pe un bonus de activare a contului clientului pe platforma online și procent permanent din marjă.

Aforti Exchange furnizează servicii de schimb valutar pentru firme prin intermediul platformei on-line. Clienților noștri le oferim cursuri valutare en-gross și posibilitatea negocierii de reduceri permanente.

Aforti Exchange este parte a grupului AFORTI fiind listată pe bursa de valori din Varșovia, NewConnect. Grupul AFORTI înglobează următoarele firme: Aforti Finance S.A., Aforti Exchange S.A., Aforti Collections S.A. și Aforti Factor.

Dacă sunteți interesați în a deveni parteneri comerciali ai Aforti Exchange sau pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la office@afortiexchange.ro.

×Ne cerem scuze! Browserul dumneavoastră CommonCrawl 2.0 nu îndeplinește parametrii minimi ceruți de platforma noastră. Vă rugăm să actualizați browserul.