Despre noi


AFORTI™ Exchange este o platformă destinată schimburilor valutare efectuate de către clienții persoane juridice. Oferim rate de schimb competitive, făcând în acest fel posibil schimbul valutar virtual fără a fi necesar să vă deplasați la bancă.

Clienților noștri le garantăm servicii profesioniste de asistență în domeniul tranzacțiilor valutare. Mulțumită prețurilor scăzute ale monedelor de schimb reprezentăm o alternativă viabilă față de serviciile furnizate de către bănci.

Înregistrarea și folosirea contului pe platforma AFORTI™ Exchange sunt gratuite. De asemenea, nu percepem comisioane pentru tranzacțiile efectuate pe platforma noastră.

Serviciul de tranzacționare a fost elaborat pe baza unor proceduri de siguranță avansate, construite după modelul sistemelor informatice bancare. Sistemele de siguranță moderne asigură securitatea utilizatorilor și nu afectează caracterul intuitiv al aplicației. Efecutând tranzacții prin intermediul platformei evitați în totalitate riscurile pe care le presupun tranzacțiile cu numerar.

Platforma AFORTI™ Exchange oferă posibilitatea schimbului valutar într-un mod simplu și eficient, oriunde și oricând. Este necesară doar o conexiune la internet. Îți garantăm securitatea și cel mai înalt standard al serviciilor oferite.

AFORTI™ Exchange este parte a Afort Holding S.A., listată pe NewConnect. Grupul Financiar Aforti Exchange a cunoscut o dezvoltare dinamică, iar obiectivul acestuia este atingerea unor noi standarde ale serviciilor clienți în domeniul finanțelor și al managementului financiar. Aforti Holding S.A. este alcătuit din 3 entități cheie: Aforti Finance S.A., Aforti Capital Sp. z o.o., Aforti Exchange Sp. z o.o. care oferă servicii financiare complementare clienților cu un portofoliu de spectru larg. Serviciile oferite sunt destinate atât companiilor care sunt la începutul acumulării de capital, și investitorilor cu experiență, cât și companiilor mijlocii care caută forme optime de finanțare a activităților sale și a planurilor de dezvoltare.Contact


Call center
+40 35 222 80 08

office@afortiexchange.ro


Aforti Exchange Romania S.A.
Str. C.A. Rosetti, nr. 17, Regus City Center, biroul 005
020011 București